Margot Wallström fra EU-kommisjonen

Dagens videoblogg er et godt eksempel på råmateriale som ikke er blitt skikkelig bearbeidet men som likevel kan ha interesse.

Saken er i hvert fall at Margot Wallström, som er ansvarlig for "Institutional Relations and Communication Strategy" i EU-kommisjonen, kom til Oslo for å være med på UD's EU-konferanse. Hun tok også et par timer om ettermiddagen til å snakke med Norske ungdomspolitikere og andre ungdomsorganisasjoner, og det er herfra vi tok dette filmklippet.

I denne filmen, som er på hele 5 minutter og hvor jeg ikke har fått tid til å lage flere versjoner av filen enda, får du høre hele Margots innledning til forsamlingen. Hun brukte nemlig det meste av sin tid til å svare på spørsmål fra oss som var der. Jeg stilte, selvfølgelig, et spørsmål om hennes erfaringer med sin blogg, og SU stilte kritiske spørsmål til hele EU-prosjektet. Jeg fikk dessverre ikke tatt opp hele møtet på video men vi vil stille beredt med flere batterier til kameraet neste gang!

Jeg vil i løpet av helgen finne frem flere filmer jeg har tatt opp de siste dagene i Oslo eller Kjøbenhavn, og jeg vil også legge ut en revidert versjon av vårt møte med Wallström, som inkluderer mer spesifikke sitater av interesse for Unge Venstre og forhåpentligvis dere som besøker siden.

Her kan du i hvert fall se filmen, som foreløbig altså kun er i QuickTime format.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.weblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=62414
hits