16-årig stemmerett!

Nestleder i Hordaland Unge Venstre, Elizabeth Toft Erichsen, forteller her om hvorfor Venstre ønsker 16-årig stemmerett. I første omgang ved lokalvalg, men hvem vet?

Kommentarer:
Postet av: Elizabeth T.Erichsen

Støtter jo ikke helt denne da... skulle vert lagt ut før LM dersom det skulle hatt noe betydning, nå er det bare teit.. Sorry..

29.apr.2005@ 12:26:12
E-post: lizo@liberal.no
Postet av: Karoline

Dette var jo et rimelig dumt innlegg da. Lite forbredt og dårlig rett og slett. Synes videobloggingen deres virkelig er noe tull til nå.

30.apr.2005@ 14:37:58
Postet av: Raymond M. Kristiansen

Hei Karoline,

Jepp, det er bare noe tull til nå. Men bare vent. Takk for konstruktivt innspill ;)

mvh
Raymond M. Kristiansen

30.apr.2005@ 20:37:09
E-post: raymond@liberal.no
URL: http://www.ungevenstre.no
Postet av: Odd Bovim

Eh, her har ikke den gode frk. Karoline pløyd synderlig dypt. Jeg kan ikke se at dette innlegget fremstår som mer tullete enn de andre, selv om det er kortere. Personlig ser jeg selvsagt også frem til flere innspill, av bedre kvalitet også, men kan ikke innse at dette er for lavt sammenlignet med de andre. Derimot å mene at videoblogging i sin alminnelighet er noe tull, er en ærlig mening.

02.mai.2005@ 21:59:03
E-post: odd.bovim@venstre.no
Postet av: Hal

Jeg elsker dere, og særlig videobloggene deres! Jeg kommer kanskje nesten til å stemme Venstre nå. Dere er framtiden. Men hvorfor funker ikke de gamle filmene? Jeg vil se Margot Wallström. Hu er fin. Fiks det a. Plz.

09.mai.2005@ 22:21:49
Postet av: Elizabeth

Til Karoline,dersom du skulle lese dette:
Den var veldig dårlig forberedt, den var ikke forberedt i det hele tatt... Men nå ble den sånn, og bedre kan det bli.. Men tålmodighet er veldig bra, selvom de fleste nok skulle likt at det var litt bedre, og kanksje litt mere. Men det jobbes med og det kommer mer etterhvert. Så dersom du er lur så følger du med på uv.no, så kommer det alltid noe nytt der i fremtiden :D

11.mai.2005@ 18:27:20
E-post: lizo@liberal.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.weblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=72725
hits