Margot Wallström fra EU-kommisjonen

Dagens videoblogg er et godt eksempel på råmateriale som ikke er blitt skikkelig bearbeidet men som likevel kan ha interesse.

Saken er i hvert fall at Margot Wallström, som er ansvarlig for "Institutional Relations and Communication Strategy" i EU-kommisjonen, kom til Oslo for å være med på UD's EU-konferanse. Hun tok også et par timer om ettermiddagen til å snakke med Norske ungdomspolitikere og andre ungdomsorganisasjoner, og det er herfra vi tok dette filmklippet.

I denne filmen, som er på hele 5 minutter og hvor jeg ikke har fått tid til å lage flere versjoner av filen enda, får du høre hele Margots innledning til forsamlingen. Hun brukte nemlig det meste av sin tid til å svare på spørsmål fra oss som var der. Jeg stilte, selvfølgelig, et spørsmål om hennes erfaringer med sin blogg, og SU stilte kritiske spørsmål til hele EU-prosjektet. Jeg fikk dessverre ikke tatt opp hele møtet på video men vi vil stille beredt med flere batterier til kameraet neste gang!

Jeg vil i løpet av helgen finne frem flere filmer jeg har tatt opp de siste dagene i Oslo eller Kjøbenhavn, og jeg vil også legge ut en revidert versjon av vårt møte med Wallström, som inkluderer mer spesifikke sitater av interesse for Unge Venstre og forhåpentligvis dere som besøker siden.

Her kan du i hvert fall se filmen, som foreløbig altså kun er i QuickTime format.
img

Kvinnedagen

Kvinnedagen var 8. mars og vi skulle egentlig ha lagt ut denne filmen da, men serveren var nede og jeg har ikke fått tid til å oppdatere denne siden siden da.

Her
er i hvert fall filmen - i dag kun i QuickTime format. Skal ordne dette snart slik at flere kan se det.

Vi har mer materiale fra Kvinnedagen også, intervju med NSU-Bergen og bilder av skrikende sosialister, men alt dette vil også legges ut senere.

Vi beklager uregelmessigheten med disse sendingene, men kan love at det vil bli bedre snart. :)

mvh

Raymond M. Kristiansen
videobloggingansvarlig, UV
img

Frode Hervik forteller om sin hverdag som rådgiver for byråd Hans-Carl Tveit

Vi har snakket med Frode Hervik som er politisk rådgiver for Hans-Carl Tveit som er oppvekstbyråd i Bergen Kommune. Frode Hervik oppfordrer deg til å sende ham en epost dersom du har noen spørsmål om skolepolitikk, barnehagespørsmål eller annet, og han viser til at det er viktig at man kommer inn tidlig dersom man vil påvirke den aktuelle politikken.


img

img img (Du kan se filmen i QuickTime eller Windows Media Player)

img

Full seier om åpenhet i Studentsamskibnaden!

Vi har snakket med Trond Wathne Tveiten som gleder seg over at styret i Studentsamskibnaden i Bergen godkjente at det fra nå av blir åpne styremøter.


img

img img (Du kan se filmen i QuickTime eller Windows Media Player)

img

Unge Venstre Videoblogger!

Fra og med i dag vil Unge Venstre blogge med video. Nærmest daglig vil vi legge ut små videofilmer på disse nettsidene som du kan se og kommentere på.

Dersom du har noen spørsmål er det bare å skrive en kommentar på bloggen vår her - og så får du kanskje et svar i video neste dag?

Med vennlig hilsen

Raymond M. Kristiansen,
videobloggansvarlig,
Norges Unge Venstre
img
hits